Marija C., 30 god.

”Sa Anom sam odradila 5 vezanih razgovora, tokom kojih smo obradile sve moje tadasnje probleme i za tako kratko vreme, uspela je da mi pomogne i pruzi potrebnu podrsku, snagu i motivaciju, koja mi je bila potrebna. Njen profesionalizam i ljubaznost koju pokazuje u radu sa klijentima, prepoznaje se vec tokom prvog susreta, sto dodatno daje podstrek da svakodnevno radim na sebi i verujem da sve sto pozelim mogu da ostvarim. Hvala ti, Ana sto si mi pomogla da otkrijem neku bolju verziju sebe, zaista si za svaku preporuku i nasa saradnja se sigurno nastavlja.”


Lidija V., 33 god

”Rad sa Anom doneo mi je totalno novu perspektivu problema. Naucila me je da se opustim, sagledam stvari iz drugog ugla, pristupajući sa punom predanošću. Puna razumevanja, znanjem i veštinom pomože u pronalazenju ciljeva, dok glasom umiruje. Radost je poznavati je, blagoslov je raditi sa njom.”


Biljana V., 35 god

”Na ovom putovanju koje sam počela pre godinu dana sa Anom, desile su se velike promene u mom načinu razmišljanja i pristupa životnim izazaovima. Radovala sam se svakom novom susretu jer sam znala da ću nakon toga doći do novih zaključaka, kako da premostim neki izazov. Kada kažem doći do zaključka baš tako i mislim. Ono što od Ane nikada nećete dobiti je rečenica koja počinje sa: „Ja mislim da trebaš da uradiš ovo / Najbolji način da to prevaziđeš je ovaj…“ Ona će vas uvek navesti da sami pronađete u sebi ono što vas čini nezadovoljnim i donesete svoju odluku kako to da poboljšate. To će ujedno biti i najbolja lekcija kako da reagujete u svim životnim okolonostima, jer neće uvek biti tu neko ko će da vam sugeriše.
Nažalost nakon par meseci našeg rada i druženja desili su se teški momenti kada samo i ja i moja porodica preživeli tragediju, tako da su mi dotadašnji razgovori kao i dalja podrška sa Anine strane u mnogome pomogli da naučim kako da nastavim život u novim okolonostima.
Rečenica koja mi je privukla pažnju još na prvoj sesiji i koja se provlačila kroz etape transformacije mojih pogleda na bitno/nebitno, plus/minus, lepo/ružno, obavezno/neobavezno… je sledeća: “Biraš li sigurnost umesto sreće? Uvek imaš slobodu izbora, samo je potrebno napustiti svoju zonu komfora”. Od tada svoj život držim u svojim rukama, u ovoj „vožnji“ ja diktiram smer i brzinu. Ne mislim da sam uvek u pravu i ne treba da budem. Bitno je da sam u skladu sama sa sobom i da znam da su sve odluke koje sam donela u bilo kom segmentu svog života ispravne samim tim što sam tada smatrala da je tako najbolje. I nikada se više ne pitam šta bi bilo kad bi bilo/da je bilo. To ne znam, niti ću ikad saznati. Ne opterećujem se nebitnim stvarima, posebno ne onim koje su prošle i na koje ne mogu da utičem. I još jednu bitnu stvar sam naučila. Više ne razmišljam na ovaj način: ”I ja bih tako da mogu.” Da, naravno da mogu, samo je pitanje odluke. Moje odluke! Ali prvo sam morala skinuti lažnu sigurnost koju sam nosila sa sobom i prepoznati šta je to što želim i što ću uraditi na drugačiji način.”


Maja C., 45 god.

” Ana je predivna prvo kao osoba, puna razumevanja i topline, koju nesebično deli. Njena dobra i stabilna energija, njena stručnost i kao kouča i kao hipnoterapeuta, meni su dale osećaj sigurnosti. Velika mi je čast što ja Ana prihvatila da radi sa mnom. ”

Aleksandra N., 50 god.

”Nedostaju mi naši razgovori. Bilo je to nezaboravno iskustvo u kome si mi pomogla da rešim neke dileme i da iz drugog ugla počnem posmatrati svet oko sebe. Naučila si me da počnem voleti sebe i da razlučim šta je u mojoj moći, a šta nije i da se fokusiram samo na stvari koje su u mojoj moći. Hvala od srca.”