[metaslider id=”202”]

Možda ste u braku u kome plačete kad vas niko ne vidi? Osećate li i dalje povezanost i ljubav? Možda nemate više prostora za lični rast i razvoj, a uz to se izgubio i osećaj vašeg ličnog značaja.

Ili ste zaglavljeni na poslu od koga vam je muka i koga mrzite, jer je sigurnost jedini končić koji vas drži za to mesto? Šta je sa vašim doprinosom, povezanošću, mogućnošću za razvoj, sa raznovrsnošću koju vam taj posao nudi?

Možda ste postali nezadovoljni u prijateljstvu koje jako dugo traje, ali se mnogo toga promenilo u medjuvremenu. Šta se izgubilo? Koja vaša potreba više nije zadovoljena?

Verovatno imate do sad neostvareni san, od koga Vam srce zatreperi kad pomislite da ga ostvarujete? Od pomisli na koga vam oči zasijaju. I osmeh vam se razlije licem. Ali ga i dalje samo sanjate.

Možda osećate da niste spremni da nešto promenite u svom životu da nemate dovoljno hrabrosti, istrajnosti i snage? I nastavljate svojim utabanim stazama realnosti, ophrvani teretom svakodnevnih obaveza.

Ili možda verujete  da niste dovoljno sposobni, dobri, istrajni, hrabri, vredni ljubavi I pažnje?

Možda se najveći deo vremena osećate tužno, frustrirano, dezorijentisano, uskraćeno, bez svrhe?

Možda ste ‘’zaglavljeni’’ u procesu donošenja neke važne odluke, ne vidite izlaz, osećate kao da ste klackalici odluka da li otići ili ostati i istrajati bez obzira što vam je teško? Ne možete da izađete iz ‘’crno-belog’’ okvira razmišljanja – uvek vidite samo dve ‘’ili – ili’’ opcije?

Možda se loše razumete sa rođenom decom ili roditeljima, a ne znate ni razlog ni način da to promenite?

Da li možda nosite teret krivice zbog nečega što ste uradili ili niste I ne umete da oprostite sebi?

Ili mnogo toga u životu radite samo zato što morate, iako osećate da se gušite?

Osećate da može i treba drugačije. Dajte sebi dozvolu da poverujete u to da vaš život može da bude mnogo bolji nego danas.

Ukoliko ste se pronašli u nekoj od navedenih situacija, javite mi se da Vas podržim i motivišem na putu Vašeg ličnog razvoja i ostvarenju života kakvog verujete da zaslužujete.