ŠTA JE HIPNOMEDITACIJA?

To je metoda kojom se deluje na podsvest optimalnom kombinacijom hipnoze i meditacije. U kratkom, uvodnom, meditativnom delu, vaš svesni deo uma se umiruje i polako ulazite u stanje duboke relaksacije. U tom stanju, vaš podsvesni um je znatno prijemčiviji za pozitivne sugestije koje ćete dobiti u drugom delu hipnomeditacije.

ŠTA SAM SPREMILA ZA VAS?

Za vas sam pripremila hipnomeditacije na sledeće teme:

 1. Samopouzdanje
 2. Nesanica
 3. Privlačenje srodne duše
 4. Podizanje energije i vibracije
 5. Strah od javnog nastupa
 6. Strah od tuđeg mišljenja
 7. Fokusiranost i istrajnost
 8. Asertivnost
 9. Oslobađanje od stresa
 10. Mršavljenje
 11. Bogatstvo i izobilje

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU HIPNOMEDITACIJE I HIPNOTERAPIJE?

Hipnoterapija je proces koji traje duže I deluje na dubljem nivou podsvesti nego hipnomeditacija . Samim tim I rezultati su brži I efikasniji. Individualno je prilagođena za svakog klijenta, jer joj prethodi konsultacija u kojoj dobijam informacije specifične za svakog od vas, dok je hipnomeditacija opšteg karaktera. Više o hipnoterapiji pročitajte na mom sajtu i pogledajte na mom Youtube kanalu.

KOJA JE SLIČNOST IZMEĐU HIPNOMEDITACIJE I HIPNOTERAPIJE?

U obe metode, ulazite u stanje telesne i mentalne relaksacije, i slušate isključivo pozitivne sugestije i afirmacije na temu koja je vama važna. Vaše telo proživljava te situacije ’’kao da’’ ih doživljavate i u relnosti, i pamti ih (npr. već ste samopouzdani, vitki, već opušteno spavate, već javno govorite bez treme i sl.).

KAKO DO HIPNOMEDITACIJA?

Izaberite željenu hipnomeditaciju sa spiska i o tome me obavestite putem e maila na ana.rodic.coach@gmail.com.

Nakon toga ću Vam poslati instrukcije za uplatu dinarske protivvrednosti. Cena jedne hipnomeditacije je EUR 10.

Nakon izvršene uplate sa Vaše strane, dobićete željenu hipnomeditaciju putem emaila, Wetransfera ili Vibera, zavisi od veličine konkretnog snimka.