Gostovanje u jutarnjem programu TV Happy na temu razvoda, 09.11.2019.

Zašto uopšte ulazimo u brak ako se posle razvodimo? Koji su najčešći razlozi za razvod? O ovome i sličnim pitanjima svoje mišljenje i iskustvo sa vama su podelili Ana Rodić, kouč za lični razvoj, NLP master i hipnoterapuet i Ivan Ninić, advokat.Emisija ”Među nama” od 17.12.2019. na TV NOVA S, razgovor na temu Kontrola besa, svoje mišljenje i iskustvo sa vama su podelili Ana Rodić, kouč za lični razvoj, NLP master i hipnoterapuet i Goran Tomin, psihoterapeut.


Isečak iz gostovanja u emisiji ”Posle ručka” od 17.09.2019. na TV HAPPY, razgovor o tome šta ako stavljate svoju sreću u ruke drugih ljudi ili u okrilje okolnosti.


Gostovanje u jutarnjem programu TV HAPPY 17.09.2019., tema hipnoterapija, problemi savremenog načina života, predlozi za promenu načina razmišljanja


Isečak iz gostovanja u emisiji ”Posle ručka” od 17.09.2019., razgovor na temu kako se promeniti i pokrenuti na akciju


Isečak iz gostovanja u emisiji ”Posle ručka” od 17.09.2019., razgovor na temu može li nam biti bolje bez upotrebe lekova


Neke situacije u životu vas postepeno troše, iscrpljuju, oduzimaju vam fokus i snagu a niste spremni ili niste svesni da od njih treba odete. Šta tada? Nešto više o tome iz mog ugla, i iz mog ličnog iskustva, pogledajte u videu ”Presudni trenutak”:

Presudni trenutak

Da li se često poredite sa drugima? Umete li da prepoznate sopstvene prednosti i vrline? Ako je odgovor na prvo pitanje DA a na drugo NE, onda vas možda ovaj kratak video malo razbudi. Sasvim ste dovoljni takvi kakvi jeste, da li ste svesni toga?

Sopstvene prednosti

”Mislite li da možete ili mislite da ne možete, u oba slučaja ste u pravu” – Henri Ford. Kolika je snaga naših uverenja i kako ona rukovode našim životom, pogledajte u videu ”Uverenja”:Baš sam omanula sa rezolucijom u sledećem videu:(. Dešava se, nešto sam pogrešno podesila…Žao mi je, ali ipak ga neću ulepšavati. Važno mi je da čujete poruku o kojoj govorim. Verujem da ima mnogo vas kojima je važnija sadržina od forme. To ne znači da se neću potruditi da naredni snimci budu i lepši, ali ovde nije naglasak na tome.
Dakle, mislite li da je vama najteže u ovom trenutku? Vaš problem je najveći a vi ste jadni, tužni, zakopani u živom blatu jada?
Probajte nešto vrlo jednostavno i videćete da ćete se osećati bar malo drugačije, bolje…


Da li vas je sramota da drugim ljudima pričate o svojim problemima ili svojim slabostima, manama? Znate li da vas to zapravo može povezati sa njima? Poslušajte i kako…


”Sve mi je jasno, sve razumem, ali ne znam kako to da uradim!”, kažete vi. Nešto ste navodno odlučili, ali još uvek niste preduzeli prvi korak i osećate da vas nešto sprečava u tome. Prepoznajete li se u ovome?


Svi različito reagujemo na stres, tugu, bes, strah. Da li biramo da naše različitosti budu izvor sukoba sa drugim ljudima ili može i drugačije, za sve korisnije?Šta to današnji dan ima da vam ponudi a što nema ni jedan drugi? A što u isto vreme ima da vam ponudi i svaki drugi dan. Nisam se zbunila, baš to što sam napisala i mislim. Zagonetka ili istina? Poslušajte…


Treba da donesete neku važnu odluku i želite da budete APSOLUTNO sigurni da će posledice te odluke biti pozitivne dugoročno posmatrano. Kako je to moguće? Poslušajte…


Na šta da obratite pažnju kod pravilnog postavljanja cilja i time sebi omogućite kraći put do postizanja nečega što je VAMA važno?


Sledeći video je nastavak videa pod nazivom ”Pravila za precizno postavljanje cilja”. Govori o konkretnim koracima nakon što ste jasno definisali svoj cilj, prema pravilima iz prethodnog video snimka.


Šta to važno treba da čujete , bez čega ne možete da nastavite dalje. Proverite jesam li ironična.


Kako da dođete do onoga što želite? Možda imate neku želju koja se do sada nije ostvarila. Ne gubite nadu. Poslušajte moj primer i neka vam to bude motivacija za strpljenje i primenu ovih metoda o kojima govorim u videu.


Šta je uopšte KOUČING? O čemu se tu radi, na koji način? Kako to vama može biti od koristi? Kakve sve promene možete da ostvarite u svom životu ako uđete u proces koučinga?


Možda su vas lagali više puta i nisu ispunjavali data obećanja, pa sada ne verujete više nikome? Dokle vas to može dovesti i šta time možete izgubiti? Poslušajte u sledećem videu.


U situaciji opšte panike i straha, posebno dok ovo snimam – od KORONA VIRUSA , šta je ono nad čim imamo kontrolu a šta ne, i šta uraditi da pomognemo sebi i drugima.


Poslušajte u sledećem videu par predloga na šta možete da usmerite svoju pažnju i energiju kako bi ste ublažili svoj strah.